CENOVNIK

 

                  POGLEDAJTE CENOVNIK SMEŠTAJA

Veća brvnara je prilično prostran apartman koji može maksimalno da ugosti 6 osoba i idealan je za veće porodice ili grupu prijatelja koja želi da zajedno provede letnji odomor. Ova brvnara u potkrovlju ima 4 kreveta za jednu osobu, dok je u prizemlju komforan trosed na razvlačlenje, koji kada se razvuče postaje komotan francusku ležaj. Brvnara u svom sastavu ima i kupatilo sa tuš kabinom, TV i potpuno opremljenu kuhinju za spremanje i serviranje obroka. -Cena iznajmljivanja veće brvnare je 3000 dinara bez obriza na broj gostiju i na deo sezone. Cena za jedno noćenje je PO DOGOVORU!

APARTMAN MALA BRVNARA je veoma ugodan i komforan smeštaj do 4 osobe . U potkrovlju brvnare se nalaze dva odvojena ležaja, a u prizemlju je trosed, koji kada se razvuče bude komotan francusku ležaj. Tu je i mala kuhinja sa elementima za pripremu i serviranje obroka, TV, kao i kupatilo sa tuš kabinom. Cena iznajmljivanja manje brvnare je 2.800 dinara bez obriza na broj gostiju i na deo sezone. Ova cena važi za dve i više noćenja. Cena za jedno noćenje po dogovoru!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

APARTMAN STARA KUĆA se sastoji od dnevne sobe koja ima TV i kamin. Iz dnevne prostorije se ulazi u dve sobe. Jedna soba ima dva sing lećaja, dok druga soba imalećaj na sprat za tri osobe. Apartman ima kupatilo . Cena je 3000 din. bez obzira na broj gostiju.

 

  1.                                                          

Cena SOBE SA BRAČNIM KREVETOM JE 2000 din za jednu noć. Soba poseduje svoje kupatilo i TV.